Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ!


ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ!

Ποια πολιτική δύναμη θα αντιπολιτεύεται αταλάντευτα την πολιτική που θα συνεχίσει να εφαρμόζεται στην πατρίδα μας κατά τις εντολές και τις παραγγελίες της ΕΕ ανεξαρτήτως του ποιος θα κυβερνά; Μόνο το ΚΚΕ! Το ΚΚΕ είναι η συνεπής δύναμη που βρίσκεται 100 χρόνια τώρα στο πλευρό του λαού υπηρετώντας τα συμφέροντά του. Στο κόμμα αυτό έχει ο λαός τον σύντροφό του.
Γι' αυτό και ο λαός πρέπει επιτέλους να γυρίσει την πλάτη του στα δικομματικά ψευτοδιλήμματα του τύπου «ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ», αλλά και στις καλόβολες «εναλλακτικές» εφεδρείες του συστήματος. Δεν πάμε ούτε με τη ΝΔ ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελούν παραλλαγές του ενός και ίδιου στην ουσία προγράμματος, που δεν είναι άλλο από το χαρτί του καπιταλισμού. Και δεν πάμε βέβαια ούτε με τα ευκαιριακά κόμματα - πυροτεχνήματα που φτιάχνονται την τελευταία στιγμή για να ικανοποιήσουν «δυσαρεστημένους» πάσης φύσεως και προελεύσεως. Πάμε με το ΚΚΕ!
Η ψήφος στο ΚΚΕ και στις 7 Ιουλίου είναι η μόνη κερδισμένη για τον λαό ψήφος. Ψήφος οπουδήποτε αλλού είναι ψήφος που χαρίζεται σε όσους υπηρετούν το κεφάλαιο.
Γι' αυτό και στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε πάλι ΚΚΕ!
Ενισχύουμε το ΚΚΕ! Πάμε με το ΚΚΕ! Στέλνουμε το ΚΚΕ ισχυρό στη Βουλή!


Δημοσιεύθηκε στον Ριζοσπάστη, σήμερα 30.6.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου