Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΕΧΤ



12 σχόλια:

  1. Σε τόσο λίγο χρόνο, τόσα σημαντικά πράγματα για τον
    Μπρεχτ!

    Μέγιστος και επίκαιρος ο ποιητής!

    Α.Μπαξεβάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι ήταν πράκτορας της Στάζι με σπίτι για διακοπές στη λίμνη Γκάρντα, ήταν κι αυτό ασφαλώς μέρος του λαϊκού μεγαλείου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ κ. βίκτωρ: Ω ναί; Really? Απίστευτο! I can't believe it! Μα αφού το λέτε εσείς, το λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψη μου. Διό και τύπτω το άθλιο στήθος μου και κλαίω, κλαίω, κλαίω από τις τύψεις (... του αθλίου στήθους μου)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι ήταν πράκτορας της Στάζι με σπίτι για διακοπές στη λίμνη Γκάρντα, ήταν κι αυτό ασφαλώς μέρος του λαϊκού μεγαλείου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ κ. βίκτωρ: Repeat:

    Ω ναί; Really? Απίστευτο! I can't believe it! Μα αφού το λέτε εσείς, το λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψη μου. Διό και τύπτω το άθλιο στήθος μου και κλαίω, κλαίω, κλαίω από τις τύψεις (... του αθλίου στήθους μου)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ κ. βίκτωρ: κ. βίκτωρ, που σε λένε γιαννάκι και είσαι σκουπιδάκι και πραχτοράκι του χοντρογιαννάκι του αρχιλογοκλόπου, όζεις χαφιεδίλας. Μην κάνεις τον κόπο να στείλεις τίποτε άλλο - δεν περνάει. Απλώς σε "κρέμασα", γιατί γούσταρα να σε δουλέψω λιγάκι, ω χρυσαυγητάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Γιώργο

    Χάρηκα το λόγο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ενδιαφέρουσα η ομιλία σας και λίαν ουσιαστική.
    Τη χάρηκα και κατάλαβα γιατί έχετε αδυναμία στο Μπρεχτ.
    Τον γουστάρετε, τον έχετε ξεκοκαλίσει, τον έχετε μεταφράσει, τον αγαπάτε "ακέραιο".
    Η οπτική σας με έκανε να παρακολουθήσω λέξη προς λέξη τα μεστά νοημάτων λόγια σας, που αφήσατε στη διακριτική ευχέρεια του ακροατηρίου, για να σκεφτεί επί του θέματος.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Ευχαριστώ πολύ. Χαιρετισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή