Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ, ΔΟΜΙΝΙΚΕ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΑΣ


Αντιγράφω από το Newsbeast.gr:

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέκρινε νωρίτερα τον Ντομινίκ Στρος Καν, σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση 32χρονης καμαριέρας.
Το περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ. Όπως κατήγγειλε η ίδια, βρισκόταν στη σουίτα του Στρος Καν, όταν ο 62χρονος βγήκε από το μπάνιο γυμνός, της όρμησε και την έριξε στο πάτωμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Στρος Καν της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα!
Η καμαριέρα έφυγε αμέσως από το δωμάτιο και κάλεσε την αστυνομία, η οποία πρόλαβε κυριολεκτικά στο παρά πέντε τον επικεφαλής του ΔΝΤ, πριν αναχωρήσει για τη Γαλλία με πτήση της Air France. Μάλιστα, βιάστηκε τόσο πολύ να φύγει από το ξενοδοχείο, που ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στρος Καν εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο. Τον Οκτώβριο του 2008, είχε ομολογήσει την «ανάρμοστη σχέση» που είχε με μία υφισταμένη του. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του, τους υπαλλήλους του, αλλά και την «πέτρα του σκανδάλου».
Πριν από λίγες ημέρες, ο επικεφαλής του ΔΝΤ βρέθηκε στο στόχαστρο των ΜΜΕ επειδή φωτογραφήθηκε να επιβιβάζεται σε μία πανάκριβη Πόρσε.
Οι «ατασθαλίες» μπορεί να στοιχίσουν πολύ ακριβά στον Στρος Καν, ο οποίος παρουσιάζεται ως ο μελλοντικός διεκδικητής της προεδρίας της Γαλλίας.
Οι κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης, της απόπειρας βιασμού και της ομηρίας απαγγέλθηκαν πριν από λίγο εις βάρος του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο O’ Hare.
Ο Στρος Καν, o οποίος δηλώνει αθώος, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή αργότερα σήμερα.

Τι λέει το ίδιο το ΔΝΤ:

Ανακοίνωση για τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν εξέδωσε η Caroline Atkinson, διευθύντρια Εξωτερικών Σχέσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Ο διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη. Ο κ. Στρος Καν έχει νομική εκπροσώπηση, οπότε το ΔΝΤ δεν θα προβεί σε κανένα σχόλιο για την υπόθεση. Όλα τα ερωτήματα θα πρέπει να απευθύνονται στο δικηγόρο του και τις τοπικές αρχές. Το ΔΝΤ παραμένει σε πλήρη λειτουργία».

Τί λέει η Φράου Μέρκελ:

Ανατροπή στην πολιτική και οικονομική ατζέντα προκαλεί η σύλληψη Στρος Καν. Ήδη ματαιώθηκαν οι συνομιλίες που είχε προγραμματίσει για σήμερα ο επικεφαλής του ΔΝΤ με τη γερμανίδα καγκελάριο Αγγελα Μέρκελ στο Βερολίνο.
Ο Στρος-Καν επρόκειτο να συζητήσει με τη Μέρκελ για την κρίση χρέους στη ζώνη του ευρώ.
Κυβερνητικός αξιωματούχος της Γερμανίας αρκέστηκε στο να δηλώσει ότι «οι συνομιλίες ματαιώνονται» και τόνισε ότι δεν πρόκειται να έλθει στο Βερολίνο κάποιος αντιπρόσωπος του επικεφαλής του ΔΝΤ. Ωστόσο, δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με το περιστατικό της Νέας Υόρκης.

Τί απεφάνθη η Σεγκωλέν Ρουαγιάλ! (το όνομά της το γράφω σωστά με ΩΜΕΓΑ!) :

Συγκλονιστική είδηση» χαρακτήρισε τη σύλληψη του Στρος Καν η υποψήφια του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις εκλογές του 2007 για τη γαλλική προεδρία, Σεγκωλέν Ρουαγιάλ, η οποία τόνισε πάντως ότι «οι κατηγορίες πρέπει να αποδειχτούν».
Ερωτηθείσα για τις επιπτώσεις που θα έχει η υπόθεση αυτή στην πολιτική καριέρα του Στρος-Καν, η Σεγκολέν Ρουαγιάλ ζήτησε από όλους να επιδείξουν αυτοσυγράτηση λέγοντας ότι «θα ήταν απρέπεια να το κάνουμε σήριαλ...Δεν έχει έλθει ακόμα η στιγμή να μιλήσουμε για τις συνέπειες της υπόθεσης αυτής στην εσωτερική πολιτική».


Και τί απεφάνθη ο γίγαντας Πεταλωτής:

Σχετικά με τη σύλληψη του Στρος Καν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, δήλωσε: «Η ελληνική κυβέρνηση λειτουργεί θεσμικά και συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση του προγράμματος εξόδου από την κρίση».

Κι εμείς τί λέμε;

ΣΚΑΤΑ τά 'κανες, ρε πηδηχτούλη Δομίνικε! Σου ευχόμαστε, πάντως, νά ’χεις καλή τύχη, γαλλιστί: MERDE!

1 σχόλιο:

  1. Προς στιγμήν ανησύχησα αλλά μετά διάβασα την δήλωση του κυρίου Πεταλωτή και ηρέμησα.
    Εύχομαι στην κυβέρνηση ειρήνη, γαλλιστί: bordelle

    ΑπάντησηΔιαγραφή