Σάββατο 14 Ιουλίου 2007

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!




Το ΑΛΩΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ θα επανεμφανισθεί στη βλογκόσφαιρα κανονικά στις αρχές Σεπτεμβρίου. Έως τότε εύχεται ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ σε όλους τους επισκέπτες του.

"Καλές διακοπές" σας εύχονται τόσο ο κ. Nery Castillo όσο και η κ. Yamila Diaz - εξαιρετικοί φίλοι αμφότεροι της ποιητικής τέχνης.

Θα με συγχωρήσετε που θα ποστάρω ένα διαφημιστικό του τελευταίου μου βιβλίου -του μυθιστορήματος Βικέντιος Καρμπονάρος, ο Συνονόματος ή Πέφτοντας στο κάθετο ρήγμα του λόγου-, μα δεν έχω άλλο τρόπο προβολής.

5 σχόλια:

  1. Καλές διακοπές! Μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχουμε διαβάσει και το νέο σας βιβλίο-ως τώρα μας εμπόδιζαν να το κάνουμε τα υποχρεωτικά και κάθε άλλο παρά ψυχωφελή αναγνώσματα...

    ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με συγκινείτε, εκλεκτή φίλη του Αλωνακιού της Ποίησης. Να περάσετε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλές διακοπές!
    Το απολαύσαμε εδώ και αρκετό καιρό το βιβλίο σας. Απνευστί που λένε. Η γνώμη μας, αν σας ενδιαφέρει, που μπορούμε να την στείλουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ ΑΧΙ: Βεβαίως και με ενδιαφέρει η γνώμη σας. Μπορείτε να τη στείλετε είτε στο ΑΛΩΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ είτε στο geo_kent@hotmail.com. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι κρίμα..Μόλις επέστρεψα απ' την αλλοδαπή (so lässt sich meine Abwesenheit erklären)και "κλείνουμε" για διακοπές..!Ας είναι, θα τα πούμε, δάσκαλε, μέσω hotmail.

    Τους θερμούς χαιρετισμούς μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή